dc.contributor.author | Παπανδρέου, Μ. | el |
dc.contributor.author | Προεστός, Χαράλαμπος | el |
dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.contributor.author | Petrovic, J. | en |
dc.contributor.author | Glamoclija, J. | en |
dc.date.accessioned | 2015-06-03T17:50:32Z | |
dc.date.issued | 2015-06-03 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/15000 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | http://arber.com.tr/en/ | en |
dc.subject | Μανιτάρια | |
dc.subject | Αντιοξειδωτικά | |
dc.subject | Λιπίδια | |
dc.title | Antioxidant and lipid profile study of the edible fungus Laetiporus Sulphureus | en |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.contributorName | Sokovic, M. | en |
heal.contributorName | Χαιρόπουλος, Γ. | el |
heal.contributorName | Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης | el |
heal.dateAvailable | 10000-01-01 | |
heal.language | en | |
heal.access | forever | |
heal.publicationDate | 2013-05-07 | |
heal.bibliographicCitation | Papandreou, M., Proestos, C., Sinanoglou, V., Petrovic, J., Glamoclija, J. et al. (2013) Antioxidant and lipid profile study of the edible fungus Laetiporus Sulphureus. In EuroFoodChem XVII. 7th to 10th May 2013. Istanbul | en |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.conferenceName | EuroFoodChem XVII | en |
heal.conferenceItemType | poster |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: