dc.contributor.author | Λαμπρόπουλος, Α. | el |
dc.contributor.author | Hsu, S. | en |
dc.contributor.author | Δημήτρογλου, Δ. | el |
dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-03T18:09:15Z | |
dc.date.issued | 2015-06-03 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/15001 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | http://ift.confex.com | en |
dc.subject | Επεξεργασία τροφίμων | |
dc.title | Α rheological approach to control edible food coating process | en |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.dateAvailable | 10000-01-01 | |
heal.language | en | |
heal.access | forever | |
heal.publicationDate | 1998-11 | |
heal.bibliographicCitation | Λαμπρόπουλος, Α., Hsu S., Δημήτρογλου, Δ. και Σινάνογλου, Β. (1998) Α rheological approach to control edible food coating process. Στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής εταιρίας διατροφής και τροφίμων και στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής εταιρίας επιστημόνων τεχνολόγων τροφίμων. 1998. Θεσσαλονίκη | el |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.conferenceName | 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής εταιρίας διατροφής και τροφίμων | el |
heal.conferenceName | 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής εταιρίας επιστημόνων τεχνολόγων τροφίμων | el |
heal.conferenceItemType | poster |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: