dc.contributor.author | Σφλώμος, Κωνσταντίνος | el |
dc.contributor.author | Μπατρινού, Ανθιμία | el |
dc.contributor.author | Πλέτσα, Βασιλική | el |
dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.contributor.author | Ψυχής, Κ. | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-04T14:03:32Z | |
dc.date.available | 2015-06-04T14:03:32Z | |
dc.date.issued | 2015-06-04 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/15065 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Radiation | |
dc.subject | Genetically modified foods | |
dc.title | Επίδραση της γ-ακτινοβολίας στην ανιχνευσιμότητα των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων | el |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.language | el | |
heal.access | forever | |
heal.publicationDate | 2005-03-31 | |
heal.bibliographicCitation | Σφλώμος, Κ., Μπατρινού, Α., Πλέτσα, Β., Σινάνογλου, Β. και Ψυχής, Κ. (2005) Επίδραση της γ-ακτινοβολίας στην ανιχνευσιμότητα των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. Στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιοτεχνολογίας και Τεχνολογίας Τροφίμων, Πρακτικά. 31 Μαρτίου με 2 Απριλίου 2005. Αθήνα, σ.273-276 | el |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.conferenceName | 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιοτεχνολογίας και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.conferenceItemType | poster |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: