Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Τυμπής, Δ. el
dc.contributor.author Σινάνογλου, Βασιλεία el
dc.contributor.author Μπατρινού, Ανθιμία el
dc.contributor.author Κοντελές, Σπύρος el
dc.contributor.author Σφλώμος, Κωνσταντίνος el
dc.date.accessioned 2015-06-04T14:59:39Z
dc.date.issued 2015-06-04
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/15074
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Egg yolk
dc.subject Radiation
dc.subject Lipids
dc.title Επίδραση της γ-ακτινοβολίας στον κρόκο του αυγού el
heal.type conferenceItem
heal.secondaryTitle μικροβιακό φορτίο, οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και λιπιδική σύσταση του κρόκου el
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2005020321
heal.dateAvailable 10000-01-01
heal.language el
heal.access forever
heal.publicationDate 2005-11-24
heal.bibliographicCitation Τυμπής, Δ., Σινάνογλου, Β., Μπατρίνου, Α., Κοντελές, Σ. και Σφλώμος, Κ. (2005) Επίδραση της γ-ακτινοβολίας στον κρόκο του αυγού: μικροβιακό φορτίο, οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και λιπιδική σύσταση του κρόκου. Στο 1ο Συνέδριο ΕΠΕΑΕΚ Αρχιμήδης (Καινοτόμος Ανάπτυξη και τεχνολογία: Ποσοτική και Ποιοτική Αντιμετώπιση), Πρακτικά. 24 με 26 Νοεμβρίου 2005. Αθήνα, σ.58-59 el
heal.fullTextAvailability false
heal.conferenceName 1ο Συνέδριο ΕΠΕΑΕΚ Αρχιμήδης (Καινοτόμος Ανάπτυξη και τεχνολογία: Ποσοτική και Ποιοτική Αντιμετώπιση) el
heal.conferenceItemType poster


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες