dc.contributor.author | Λαύκα, Θ. | el |
dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.contributor.author | Κοντελές, Σπύρος | el |
dc.contributor.author | Μπρατάκος, Μιχαήλ | el |
dc.contributor.author | Λάζος, Ευάγγελος | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-04T16:10:47Z | |
dc.date.available | 2015-06-04T16:10:47Z | |
dc.date.issued | 2015-06-04 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/15084 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Antioxidants | |
dc.subject | Antibacterial | |
dc.subject | Tomato waste | |
dc.title | Εκχύλιση, αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση καροτενοειδών από απόβλητα μονάδας επεξεργασίας τομάτας | el |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85005727 | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.publicationDate | 2006-11-22 | |
heal.bibliographicCitation | Λαύκα, Θ., Σινάνογλου, Β., Κοντελές, Σ., Μπρατάκος, Μ. και Λάζος, Ε. (2006) Εκχύλιση, αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση καροτενοειδών από απόβλητα μονάδας επεξεργασίας τομάτας. Στο 2ο Συνέδριο ΕΠΕΑΕΚ Αρχιμήδης (Ημερίδες Ανάπτυξης και Τεχνολογίας), Πρακτικά. Αθήνα, σ.102-103 | el |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.conferenceName | 2ο Συνέδριο ΕΠΕΑΕΚ Αρχιμήδης (Ημερίδες Ανάπτυξης και Τεχνολογίας) | el |
heal.conferenceItemType | poster |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: