dc.contributor.author | Αρκούδη, Ε. | el |
dc.contributor.author | Δημητριάδου, Ε. | el |
dc.contributor.author | Κατσογιάννος, Ε. | el |
dc.contributor.author | Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα | el |
dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-04T16:56:42Z | |
dc.date.available | 2015-06-04T16:56:42Z | |
dc.date.issued | 2015-06-04 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/15099 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | http://www.greeklipidforum.gr/Default.aspx?tabid=71 | en |
dc.subject | Λιπίδια | |
dc.subject | Λιπαρά οξέα | |
dc.subject | Μαύρες ελιές | |
dc.title | Effects of debitteration methods on lipid and fatty acid profile of black olives | en |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.language | en | |
heal.access | free | |
heal.publicationDate | 2011-06-06 | |
heal.bibliographicCitation | Αρκουδή, Ε., Δημητριάδου, Ε., Κατσόγιαννος, Ε., Χατζηλαζάρου, Α. και Σινάνογλου, Β. (2010) Effects of debitteration methods on lipid and fatty acid profile of black olives. Στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο: Σύγχρονες τάσεις στον τομέα των λιπιδίων, Πρακτικά. 6 Ιουνίου 2011. Θεσσαλονίκη, σ.23 | el |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.conferenceName | 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο: Σύγχρονες τάσεις στον τομέα των λιπιδίων | el |
heal.conferenceItemType | poster |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: