dc.contributor.author | Ραφτόπουλος, Βασίλειος | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-11T16:39:32Z | |
dc.date.issued | 2015-06-11 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/15715 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | http://www.hjn.gr/ | en |
dc.subject | Codex Alimentarius | |
dc.subject | hospital kitchen | |
dc.subject | critical control points | |
dc.subject | food sanitation | |
dc.subject | Quality assurance | |
dc.subject | HACCP plan | |
dc.subject | Υγιεινή τροφίμων | |
dc.subject | Διασφάλιση ποιότητας | |
dc.subject | Κρίσιμα σημεία ελέγχου | |
dc.subject | Πλάνο HACCP | |
dc.subject | Κουζίνα νοσοκομείου | |
dc.title | Ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (HACCP) σε κουζίνα νοσοκομείου | el |
heal.type | journalArticle | |
heal.classification | Medicine | |
heal.classification | Public health | |
heal.classification | Ιατρική | |
heal.classification | Δημόσια υγεία | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh00006614 | |
heal.classificationURI | http://lod.nal.usda.gov/28292 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Ιατρική | |
heal.classificationURI | **N/A**-Δημόσια υγεία | |
heal.keywordURI | http://lod.nal.usda.gov/27604 | |
heal.keywordURI | http://lod.nal.usda.gov/30069 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85109438 | |
heal.dateAvailable | 10000-01-01 | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.publicationDate | 2005-10 | |
heal.bibliographicCitation | Ραφτόπουλος, Β. (2005). Ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (HACCP) σε κουζίνα νοσοκομείου. Νοσηλευτική. [online] 44 (4):393-407. Διαθέσιμο από: http://www.hjn.gr/ | en |
heal.publisher | Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος | el |
heal.journalName | Νοσηλευτική | en |
heal.journalType | non peer-reviewed | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: