Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Συμεών, Γιώργος el
dc.contributor.author Μπιζέλης, Ιωσήφ el
dc.contributor.author Μάντης, Φώτης el
dc.contributor.author Σινάνογλου, Βασιλεία el
dc.contributor.author Λαλιώτης, Γιώργος el
dc.date.accessioned 2015-06-23T17:03:04Z
dc.date.available 2015-06-23T17:03:04Z
dc.date.issued 2015-06-23
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/17861
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.eaap.org en
dc.title Effects of caponization on meat quality, lipid composition and selected physiological characteristics of broilers and male layers en
heal.type conferenceItem
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.language en
heal.access campus
heal.fullTextAvailability true
heal.conferenceName 61st EAAP Annual Meeting 2010 en
heal.conferenceItemType poster


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: Heraklion_2010_Abstracts.pdf
    Μέγεθος: 3.972Mb
    Μορφότυπο: PDF
    Περιγραφή: Βιβλίο περιλήψεων

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες