Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Στρατή, Ειρήνη el
dc.contributor.author Σινάνογλου, Βασιλεία el
dc.contributor.author Γόγολου, Έλλη el
dc.contributor.author Βιδάκης, Ιωάννης el
dc.contributor.author Φίλη, Ευλαμπία el
dc.date.accessioned 2015-06-23T17:05:31Z
dc.date.available 2015-06-23T17:05:31Z
dc.date.issued 2015-06-23
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/17864
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.eurofedlipid.org/ en
dc.title Comparative study of lipid composition and fatty acid content of different egg yolks en
heal.type conferenceItem
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.language en
heal.access campus
heal.fullTextAvailability true
heal.conferenceName Eurofed Lipids - 2009 en
heal.conferenceItemType poster


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες