dc.contributor.author | Στρατή, Ειρήνη | el |
dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.contributor.author | Γόγολου, Έλλη | el |
dc.contributor.author | Βιδάκης, Ιωάννης | el |
dc.contributor.author | Φίλη, Ευλαμπία | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-23T17:05:31Z | |
dc.date.available | 2015-06-23T17:05:31Z | |
dc.date.issued | 2015-06-23 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/17864 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | http://www.eurofedlipid.org/ | en |
dc.title | Comparative study of lipid composition and fatty acid content of different egg yolks | en |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.language | en | |
heal.access | campus | |
heal.fullTextAvailability | true | |
heal.conferenceName | Eurofed Lipids - 2009 | en |
heal.conferenceItemType | poster |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: