| dc.contributor.author | Λάφκα, Θεοδώρα - Ιωάννα | el |
| dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
| dc.contributor.author | Κοντελές, Σπύρος | el |
| dc.contributor.author | Λάζου, Αντριάνα | el |
| dc.contributor.author | Λάζος, Ευάγγελος | el |
| dc.date.accessioned | 2015-06-23T20:34:40Z | |
| dc.date.issued | 2015-06-23 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/17965 | |
| dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
| dc.source | http://www.petet.org.gr/congress5/sitemap0d8a.html?set_language=el | en |
| dc.title | Comparison of antioxidant and antimicrobial/ antibacterial activity of some food industry waste extracts | en |
| heal.type | conferenceItem | |
| heal.classification | Food | |
| heal.classification | Food technology | |
| heal.classification | Τροφή | |
| heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
| heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
| heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
| heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
| heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
| heal.dateAvailable | 10000-01-01 | |
| heal.language | en | |
| heal.access | forever | |
| heal.fullTextAvailability | false | |
| heal.conferenceName | 5th International Congress on Food Technology | en |
| heal.conferenceItemType | poster |
| Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
|---|---|---|---|
|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
|||
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: