Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Λάφκα, Θεοδώρα - Ιωάννα el
dc.contributor.author Σινάνογλου, Βασιλεία el
dc.contributor.author Κοντελές, Σπύρος el
dc.contributor.author Λάζου, Αντριάνα el
dc.contributor.author Λάζος, Ευάγγελος el
dc.date.accessioned 2015-06-23T20:34:40Z
dc.date.issued 2015-06-23
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/17965
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.petet.org.gr/congress5/sitemap0d8a.html?set_language=el en
dc.title Comparison of antioxidant and antimicrobial/ antibacterial activity of some food industry waste extracts en
heal.type conferenceItem
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.dateAvailable 10000-01-01
heal.language en
heal.access forever
heal.fullTextAvailability false
heal.conferenceName 5th International Congress on Food Technology en
heal.conferenceItemType poster


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες