Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Μπατρινού, Ανθιμία el
dc.contributor.author Σινάνογλου, Βασιλεία el
dc.contributor.author Κοντελές, Σπύρος el
dc.contributor.author Σεϊραγάκης, Γιώργος el
dc.contributor.author Σφλώμος, Κωνσταντίνος el
dc.date.accessioned 2015-06-23T21:20:20Z
dc.date.issued 2015-06-24
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/17983
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.petet.org.gr/congress5/sitemap0d8a.html?set_language=el en
dc.title Application of electromagnetic energy for inhibition of food allergy en
heal.type conferenceItem
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C01577
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.dateAvailable 10000-01-01
heal.language en
heal.access forever
heal.fullTextAvailability false
heal.conferenceName 5th International Congress on Food Technology en
heal.conferenceItemType poster


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες