dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.contributor.author | Αθανασιάδου, Σοφία | el |
dc.contributor.author | Βαρθολομαίος, Δημήτρης | el |
dc.contributor.author | Ευδαίμων, Ελευθερία | el |
dc.contributor.author | Στάμου, Ελισσάβετ | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-23T21:23:36Z | |
dc.date.issued | 2015-06-24 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/17985 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | http://www.chem.uoa.gr/ima2009/IMA_01_homepage1.htm | en |
dc.title | Quantitation of neutral and polar lipids by Iatroscan TLC-FID and of fatty acids by GC analysis in muscles and adipose tissue of lambs and kids | en |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376 | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C01577 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.dateAvailable | 10000-01-01 | |
heal.language | en | |
heal.access | forever | |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.conferenceName | 6th International Conference "Instrumental Methods of Analysis - IMA 2009” | en |
heal.conferenceItemType | poster |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: