Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Τσακίρης, Ιωάννης el
dc.contributor.author Γούμενου, Μαρίνα el
dc.contributor.author Τζατζαράκης, Μανώλης el
dc.contributor.author Αλεγκάκης, Αθανάσιος el
dc.contributor.author Τσιτσιμπίκου, Χριστίνα el
dc.date.accessioned 2015-06-24T16:04:41Z
dc.date.available 2015-06-24T16:04:41Z
dc.date.issued 2015-06-24
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/18125
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.sciencedirect.com en
dc.title Risk assessment for children exposed to DDT residues in various milk types from the Greek market el
heal.type journalArticle
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Food
heal.classificationURI **N/A**-Food technology
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.language en
heal.access campus
heal.journalName Food and Chemical Toxicology en
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: 1-s2.0-S0278691514004797-main.pdf
    Μέγεθος: 1.619Mb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες