Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Μπατρινού, Ανθιμία el
dc.contributor.author Τυμπής, Δ. el
dc.contributor.author Σινάνογλου, Βασιλεία el
dc.date.accessioned 2015-06-24T17:24:09Z
dc.date.issued 2015-06-24
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/18178
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Γενετικά τροποποιημένη σόγια el
heal.type conferenceItem
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Food
heal.classificationURI **N/A**-Food technology
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.dateAvailable 10000-01-01
heal.language el
heal.access forever
heal.fullTextAvailability false
heal.conferenceName Ημερίδα Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων και Τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών: «Ασφάλεια Τροφίμων και Ποτών – Ελαχιστοποίηση Κινδύνων κατά την Διακίνηση και Αποθήκευσή τους» el
heal.conferenceItemType poster


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες