dc.contributor.author | Σταματόπουλος, Βασίλειος | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-24T17:27:32Z | |
dc.date.available | 2015-06-24T17:27:32Z | |
dc.date.issued | 2015-06-24 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/18182 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.title | Η λιπιδική οξείδωση στα τρόφιμα | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Chemistry | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Χημεία | |
heal.classificationURI | **N/A**-Food technology | |
heal.classificationURI | **N/A**-Chemistry | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Χημεία | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.bibliographicCitation | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.advisorName | [χ.ό.] | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.numberOfPages | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: