dc.contributor.author | Τυμπής, Δ. | el |
dc.contributor.author | Σινάνογλου, Βασιλεία | el |
dc.contributor.author | Μπατρινού, Ανθιμία | el |
dc.contributor.author | Κοντελές, Σπύρος | el |
dc.contributor.author | Σφλώμος, Κωνσταντίνος | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-24T17:49:06Z | |
dc.date.issued | 2015-06-24 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/18198 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.title | Επίδραση της γ-ακτινοβολίας στον κρόκο του αυγού | el |
heal.type | conferenceItem | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Food | |
heal.classificationURI | **N/A**-Food technology | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.dateAvailable | 10000-01-01 | |
heal.language | el | |
heal.access | forever | |
heal.fullTextAvailability | false | |
heal.conferenceName | 1ο Συνέδριο ΕΠΕΑΕΚ Αρχιμήδης (Καινοτόμος Ανάπτυξη και τεχνολογία: Ποσοτική και Ποιοτική Αντιμετώπιση) | el |
heal.conferenceItemType | poster |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: