Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Κατσαρέλη, Κωνσταντίνα el
dc.contributor.author Μιχαηλίδη, Αικατερίνη el
dc.date.accessioned 2015-06-24T18:02:34Z
dc.date.available 2015-06-24T18:02:34Z
dc.date.issued 2015-06-24
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/18209
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Διαχωρισμός και απομόνωση καροτενοειδών με στήλη ανοιχτής χρωματογραφίας (OCC) από υποπροϊόντα βιομηχανίας τομάτας el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Food technology
heal.classification Chemistry
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Χημεία
heal.classificationURI **N/A**-Food technology
heal.classificationURI **N/A**-Chemistry
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Χημεία
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.publicationDate 2009
heal.bibliographicCitation Κατσαρέλη, Κ. και Μιχαηλίδη, Α. (2009). Διαχωρισμός και απομόνωση καροτενοειδών με στήλη ανοιχτής χρωματογραφίας (OCC) από υποπροϊόντα βιομηχανίας τομάτας . Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.advisorName Κατσογιάννος, Ευάγγελος el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 69
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: katsarelh.doc
    Μέγεθος: 7.819Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες