Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σινάνογλου, Βασιλεία el
dc.contributor.author Μηνιάδου - Μεϊμάρογλου, Σοφία el
dc.contributor.author Φραγκίσκος, Ε. el
dc.contributor.author Κόρα, Λιντίτα el
dc.contributor.author Τσαπέ, Κατερίνα el
dc.date.accessioned 2015-06-24T18:04:50Z
dc.date.issued 2015-06-24
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/18212
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Μελέτη των ω-3 λιπαρών οξέων σε βρώσιμα μαλάκια και οστρακόδερμα της Μεσογείου ως παράγοντα της ποιότητας και της διατροφικής αξίας τους el
heal.type conferenceItem
heal.classification Food
heal.classification Food technology
heal.classification Τροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Food
heal.classificationURI **N/A**-Food technology
heal.classificationURI **N/A**-Τροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.dateAvailable 10000-01-01
heal.language el
heal.access forever
heal.fullTextAvailability false
heal.conferenceName 3ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων "Νομοθεσία, ασφάλεια, υγιεινή και ποιότητα τροφίμων" el
heal.conferenceItemType poster


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες