Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Βοϊβόντας, Λάμπρος el
dc.contributor.author Γούργαρης, Θεόδωρος el
dc.date.accessioned 2015-06-24T18:19:13Z
dc.date.available 2015-06-24T18:19:13Z
dc.date.issued 2015-06-24
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/18225
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Βιολογική και διατροφική αξία του ελαιόλαδου el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Nutrition
heal.classification Food technology
heal.classification Διατροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Nutrition
heal.classificationURI **N/A**-Food technology
heal.classificationURI **N/A**-Διατροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας.Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής.Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.publicationDate 2009
heal.bibliographicCitation Βοϊβόντας, Λ. και Γούργαρης, Θ. (2009). Βιολογική και διατροφική αξία του ελαιόλαδου. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.advisorName Τυμπής, Δημήτριος el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής.Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 108
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: voivodas.doc
    Μέγεθος: 3.701Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες