dc.contributor.author | Μπρατάκος, Μιχαήλ | el |
dc.contributor.author | Λάζου, Αντριάνα | el |
dc.contributor.author | Μπρατάκος, Σωτήριος | el |
dc.contributor.author | Λάζος, Ευάγγελος | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-24T22:38:33Z | |
dc.date.available | 2015-06-24T22:38:33Z | |
dc.date.issued | 2015-06-25 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/18365 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.source | http://www.tandfonline.com | en |
dc.title | Aluminium in food and daily dietary intake estimate in Greece | en |
heal.type | journalArticle | |
heal.classification | Food | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Food | |
heal.classificationURI | **N/A**-Food technology | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.language | en | |
heal.access | campus | |
heal.journalName | Food Additives & Contaminants: Part B: Surveillance | en |
heal.journalType | peer-reviewed | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: