dc.contributor.author | Παπαμελετίου, Ευαγγελία | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-25T06:38:05Z | |
dc.date.available | 2015-06-25T06:38:05Z | |
dc.date.issued | 2015-06-25 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/18386 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.title | Εφαρμογή του συστήματος ISO 9001:2000 σε κονσερβοποίηση ροδάκινου | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Nutrition | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Διατροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Food technology | |
heal.classificationURI | **N/A**-Nutrition | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Διατροφή | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.publicationDate | 2008 | |
heal.bibliographicCitation | Παπαμελετίου, Ε. (2008). Εφαρμογή του συστήματος ISO 9001:2000 σε κονσερβοποίηση ροδάκινου. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. | el |
heal.abstract | Περίληψη:Αναπτύχθηκε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας βιομηχανίας που παράγει κονσερβοποιημένοι κομπόστα ροδάκινου, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001: 2000 . Εκτός από τις έξι υποχρεωτικές διαδικασίες που απαιτεί το πρότυπο τρεις από τις οποίες είναι συνεπτυγμένες σε μια, έχουν αναπτυχθεί άλλες δέκα διαδικασίες που αντικατοπτρίζουν τη λειτουργία της επιχείρησης . Στο παράρτημα παρουσιάζονται όλα τα έντυπα / αρχεία του συστήματος διαχείρισης ποιότητας . Τα δεδομένα λειτουργίας της επιχείρησης και επεξεργασίας του προϊόντος είναι πραγματικά, από εταιρεία με έδρα στην Ημαθία, που εφαρμόζει Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9002: 1994 . Για λόγους δεοντολογίας έχουν αλλαχτεί το όνομα και το προφίλ της εταιρείας . Στην παρούσα εργασία, έγινε πλήρης αναπροσαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας, σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO 9001: 2000 . | el |
heal.advisorName | Τσάκνης, Γιάννης | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.numberOfPages | 127 | |
heal.fullTextAvailability | false |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: