Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σαβουϊδάκης, Δημήτριος el
dc.date.accessioned 2015-06-25T10:56:08Z
dc.date.available 2015-06-25T10:56:08Z
dc.date.issued 2015-06-25
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/18525
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Πράσινη βιοτεχνολογία, Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα και κλιματική αλλαγή el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Biology
heal.classification Food technology
heal.classification Βιολογία
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Biology
heal.classificationURI **N/A**-Food technology
heal.classificationURI **N/A**-Βιολογία
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.access campus
heal.publicationDate 2011
heal.advisorName Μπατρίνου, Ανθιμία el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.fullTextAvailability false


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: 47.23-03 σαβουιδάκ...docx
    Μέγεθος: 1.609Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word 2007

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες