Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Νικολάου, Παναγιώτα el
dc.date.accessioned 2015-06-25T11:07:04Z
dc.date.available 2015-06-25T11:07:04Z
dc.date.issued 2015-06-25
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/18535
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Ενθυλάκωση τροφίμων el
heal.type bachelorThesis
heal.secondaryTitle τεχνικές, εφαρμογές, τάσεις marketing el
heal.classification Food technology
heal.classification Chemistry
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Χημεία
heal.classificationURI **N/A**-Food technology
heal.classificationURI **N/A**-Chemistry
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Χημεία
heal.access campus
heal.publicationDate 2011
heal.abstract Περίληψη:Η ενθυλάκωση είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιείται ευρέως στη φαρμακευτική βιομηχανία. Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η χρήση της ενθυλάκωσης και στην τεχνολογία τροφίμων και συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται κυρίως για τη μεταφορά αρωματικών ενώσεων. Βέβαια, παρά την ευρεία χρήση της τεχνικής της ενθυλάκωσης ως μεθόδου μεταφοράς και προστασίας συστατικών, οι περισσότερες μελέτες αναφέρονται στην ενθυλάκωση μεμονωμένων συστατικών και όχι πολύπλοκων εκχυλισμάτων φυσικών προϊόντων πλουσίων σε συστατικά με υψηλή βιολογική αξία και δράση. Στην παρούσα ερευνητική πτυχιακή εργασία θα παρουσιαστούν οι τρόποι ενθυλάκωσης καθώς και οι εφαρμογές της στην βιομηχανία τροφίμων. Συγκεκριμένα, θα μελετηθούν μεμονομένα και αναλυτικά οι κυριότερες μέθοδοι επικάλυψης από το ξεκίνημα της ενθυλάλωσης στην Βιομηχανία τροφίμων εώς και τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Πέραν αυτών όμως, θα εξεταστούν και οι προοπτικές marketing για την ενθυλάκωση τροφίμων στην βιομηχανία και οι προοπτικές ανάπτυξης μιας ενθυλακωμένης μεθόδου σε μεγαλύτερες ή μικρότερες βιομηχανίες τροφίμων. Με την ολοκλήρωση, λοιπόν, της πτυχιακής αυτής, θα έχουν βγει σημαντικα πορίσματα για τον ρόλο της ενθυλάκωσης στα τρόφιμα και γενικότερα στην Βιομηχανία τροφίμων καθώς επίσης, και για τις πιθανότητες επιτυχίας της ενθυλάκωσης σε καινούριες αγορές. el
heal.advisorName Κοντελές, Σπυρίδων el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: 48. Ενθυλάκωση (Νικολάου - ...
    Μέγεθος: 2.716Mb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες