Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Αξαμπανοπούλου, Χριστιάννα el
dc.date.accessioned 2015-06-25T11:53:40Z
dc.date.available 2015-06-25T11:53:40Z
dc.date.issued 2015-06-25
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/18569
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Η επεξεργασία των τροφίμων στην τροποποίηση ικανότητας πρόκλησης τροφικής αλλεργίας el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Food technology
heal.classification Health
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Υγεία
heal.classificationURI **N/A**-Food technology
heal.classificationURI **N/A**-Health
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Υγεία
heal.language el
heal.access campus
heal.publicationDate 2011
heal.advisorName Χούχουλα, Δήμητρα el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.fullTextAvailability false


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: 56. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΑΞΑΜΠ ...
    Μέγεθος: 398.0Kb
    Μορφότυπο: Microsoft Word 2007

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες