Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σαράντης, Ιωάννης el
dc.date.accessioned 2015-06-25T12:28:55Z
dc.date.available 2015-06-25T12:28:55Z
dc.date.issued 2015-06-25
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/18596
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Μέθοδοι αναισθητοποίησης των χοίρων el
heal.type bachelorThesis
heal.secondaryTitle επίδραση στην ευζωΐα του κρέατος el
heal.classification Food technology
heal.classification Nutrition
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Διατροφή
heal.classificationURI **N/A**-Food technology
heal.classificationURI **N/A**-Nutrition
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Διατροφή
heal.access campus
heal.advisorName [χ.ό.] el
heal.committeeMemberName Μάντης, Φώτης el
heal.committeeMemberName Ραμαντάνης, Φ.Π. el
heal.committeeMemberName Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: 63. Μέθοδοι Αναισθητοποίησης των ...
    Μέγεθος: 1.424Mb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες