Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Φραγκόπουλος, Παύλος el
dc.date.accessioned 2015-06-25T12:50:49Z
dc.date.available 2015-06-25T12:50:49Z
dc.date.issued 2015-06-25
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/18607
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Μικροβιολογία el
heal.type bachelorThesis
heal.secondaryTitle η βάση ενός συστήματος HACCP κατά το ISO 22000:2005 el
heal.classification Microbiology
heal.classification Nutrition
heal.classification Μικροβιολογία
heal.classification Διατροφή
heal.classificationURI **N/A**-Microbiology
heal.classificationURI **N/A**-Nutrition
heal.classificationURI **N/A**-Μικροβιολογία
heal.classificationURI **N/A**-Διατροφή
heal.access campus
heal.publicationDate 2010
heal.advisorName Τυμπής, Δημήτριος el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: 67. ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ Η ΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ...
    Μέγεθος: 1.961Mb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες