Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Κονταρέλη, Χρυσούλα el
dc.contributor.author Αλκενάρης, Χαρίλαος el
dc.date.accessioned 2015-06-26T19:15:14Z
dc.date.available 2015-06-26T19:15:14Z
dc.date.issued 2015-06-26
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/19501
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Σύνθεση, χαρακτηρισμός δομής, αξιολόγηση της αντιοξειδωτικής δράσης και διαμορφωτική μελέτη νέων παράγωγων του λιποϊκού οξέος el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Chemistry
heal.classification Food technology
heal.classification Χημεία
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Chemistry
heal.classificationURI **N/A**-Food technology
heal.classificationURI **N/A**-Χημεία
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.access campus
heal.advisorName Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης el
heal.committeeMemberName Παναγιώτης, Παναγιώτης el
heal.committeeMemberName Σφλώμος, Κωνσταντίνος el
heal.committeeMemberName Σεμιδαλάς, Χάρης el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.fullTextAvailability false


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: 141. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΚΟΝΤΑΡΕΛΗ-ΑΛΚΕΝΑΡΗΣ ...
    Μέγεθος: 2.866Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word 2007

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες