dc.contributor.author | Μπρεντάνου, Λουκία | el |
dc.date.accessioned | 2015-06-27T08:40:32Z | |
dc.date.issued | 2015-06-27 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/19655 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.title | Οργάνωση σχεδιασμού και εφαρμογής συστήματος HACCP στην παραγωγή ζεστών γευμάτων σε ξενοδοχείο | el |
heal.type | masterThesis | |
heal.classification | Administration | |
heal.classification | Διοίκηση και οργάνωση | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Administration | |
heal.classificationURI | **N/A**-Διοίκηση και οργάνωση | |
heal.classificationURI | **N/A**-Food technology | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.dateAvailable | 10000-01-01 | |
heal.access | forever | |
heal.publicationDate | 2006 | |
heal.advisorName | Κουτής, Χαρίλαος | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας.Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής. Τομέας Υγιεινής – Επιδημιολογίας | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: