dc.contributor.author | Πατσής, Π. | el |
dc.contributor.author | Γάζελας, Εμ. | el |
dc.contributor.author | Καλδής, Παναγιώτης Ε. | el |
dc.contributor.author | Μιχαλόπουλος, Γ. | el |
dc.contributor.author | Παπαγεωργίου, Κ. | el |
dc.date.accessioned | 2015-01-02T13:26:51Z | |
dc.date.available | 2015-01-02T13:26:51Z | |
dc.date.issued | 2015-01-02 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/3295 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | cheese | |
dc.subject | butter | |
dc.subject | Τυρί | |
dc.subject | βούτυρο | |
dc.subject | ελληνική αγορά | |
dc.subject | hellenic market | |
dc.title | Έρευνα της ελληνικής αγοράς τυριών και βουτύρου | el |
heal.type | book | |
heal.generalDescription | Η έρευνα, που είναι μέρος της σύμβασης 271/82 - 40 Ε.Ο.Κ., ανατέθηκε στο Ινστιτούτο Γεωργιοικονομικών και Κοινωνιολογικών Ερευνών (ΙΓΕΚΕ) του Υπουργείου Γεωργίας. | el |
heal.classification | Agriculture | |
heal.classification | Animal culture | |
heal.classification | Γεωργία Ελλάς | |
heal.classification | Κτηνοτροφία Ελλάς | |
heal.classificationURI | **N/A**-Agriculture | |
heal.classificationURI | **N/A**-Animal culture | |
heal.classificationURI | **N/A**-Γεωργία Ελλάς | |
heal.classificationURI | **N/A**-Κτηνοτροφία Ελλάς | |
heal.contributorName | Τσουκαλάς, Στ. | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Οινολογίας & Τεχνολογίας Ποτών | el |
heal.publicationDate | 1992 | |
heal.bibliographicCitation | Πατσής, Π., Γάζελας, Εμ., Καλδής, Π., Μιχαλόπουλος, Γ., Παπαγεωργίου, Κ. κ.α. (1992). Έρευνα της ελληνικής αγοράς τυριών και βουτύρου. Αθήνα: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. | el |
heal.publisher | ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. | el |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: