Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Ορφανή, Ελευθερία el
dc.date.accessioned 2015-01-02T15:19:31Z
dc.date.available 2015-01-02T15:19:31Z
dc.date.issued 2015-01-02
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/3301
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Grapes--Varieties
dc.subject Storage
dc.subject controlled atmosphere storage
dc.subject Σταφύλια
dc.subject αποθήκευση
dc.subject τροποποιημένη ατμόσφαιρα
dc.title Storage of grapes under modified atmospheres en
heal.type masterThesis
heal.secondaryTitle High CO2, LOW O2 en
heal.classification Agriculture
heal.classification Wine and wine making--Clarification
heal.classification Γεωργία
heal.classification Οινοποιεία
heal.classificationURI **N/A**-Agriculture
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008006767
heal.classificationURI **N/A**-Γεωργία
heal.classificationURI **N/A**-Οινοποιεία
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85056467
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh00008427
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/28790
heal.language en
heal.access free
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Οινολογίας & Τεχνολογίας Ποτών el
heal.publicationDate 1994
heal.bibliographicCitation Orfani, E. (1994). Storage of grapes under modified atmospheres: High CO2, LOW O2. Master thesis. University of Humberside el
heal.abstract This study investigates the behavior of PAL and PPO enzymes under stress conditions in grapes. Those two enzymes were chosen because: - PAL is a key enzyme in the biogenesis of aroma compounds - PPO plays an important role in anthocyanin degradation, as well as in the formation of brown pigments. PAL was found to be increase under high CO2 / low O2 concentration storage conditions; while PPO activity showed an increase after a period of time, under the same storage conditions. en
heal.advisorName Ντουρτόγλου, Β. el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. Τμήμα Οινολογίας & Τεχνολογίας Ποτών el
heal.academicPublisherID teiath
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: STORAGE OF GRAPES UNDER MODIFIED ...
    Μέγεθος: 71.82Kb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες