Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Υφαντή, Ε. Δ. el
dc.contributor.author Τσιριγκά, Σ. Β. el
dc.contributor.author Τηνιακού, Ι. Δ. el
dc.contributor.author Υφαντής, Άρης Δ. el
dc.contributor.author Κουτής, Χρήστος el
dc.contributor.author Νούλα, Μαρία el
dc.date.accessioned 2014-05-30T21:17:26Z
dc.date.available 2014-05-30T21:17:26Z
dc.date.issued 2014-05-31
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/357
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Διατροφικές συνήθειες
dc.subject Μαθητές
dc.subject Έρευνες διατροφής
dc.subject Nutrition
dc.subject Habits
dc.subject Students
dc.subject Nutrition researches
dc.title Nutritional habits of students of Nursing Department at T.E.I. of Lamia en
heal.type journalArticle
heal.classification Medicine--Pediatrics--Nutrition and feeding of children and adolescents
heal.classification Διατροφικές συνήθειες
heal.classification Διατροφή
heal.classificationURI http://inkdroid.org/lcco/RJ206-235
heal.classificationURI **N/A**-Διατροφικές συνήθειες
heal.classificationURI **N/A**-Διατροφή
heal.language en
heal.access campus
heal.recordProvider ΤΕΙ Αθήνας.Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.Πρώην τμήμα Βασικών Ιατρικών Μαθημάτων el
heal.publicationDate 2008-09-23
heal.bibliographicCitation "Υφαντή, Ε. κ.ά.", "Nutritional habits of students of Nursing Department at T.E.I. of Lamia", "Ιατρικά Χρονικά", "ΚΑ’ (9)", "426-432", "Μωραίτου-Σιδερίδη, Ε. Μ.", "2008". el
heal.abstract The objective of the recent research study is the examination of nutritional habits of students of Nursing Department of SEYP at TEI of Lamia. Subject matter was constituted (n=506) by students of the Nursing Department of Technological Institute of Lamia (78, 3% [396] Girls, 21,7% [110] Boys) of all semesters, who completed an anonymous questionnaire. It derived from this study’s results that students prefer home food at a percentage of 59,1% (299), breakfast at 33,8% (171), olive oil at 77,9% (394), meat at 94,9% (480) (with a prepotency of pork meat of 38,1% ([193]), fish at 84,2% (426), fruits at 28,9% (146). In conclusion, if young people adopted appropriate eating habits, they will have high quality of life the next years of their lives. It is imperative that the young be convinced of the fact that health is a human right. This, however, is combined with certain obligations that dictate active by participants and constant effort. en
heal.publisher Μωραίτου-Σιδερίδη, Ε. Μ. el
heal.journalName Ιατρικά Χρονικά el
heal.journalName Medical Annals en
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: Nutritional habits of students ...
    Μέγεθος: 331.9Kb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες