Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Νερατζής, Ηλίας Θ. el
dc.contributor.author Ταταρίδης, Παναγιώτης el
dc.date.accessioned 2015-01-24T21:25:39Z
dc.date.available 2015-01-24T21:25:39Z
dc.date.issued 2015-01-24
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/4695
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://e-jst.teiath.gr/ en
dc.subject Vine pruning
dc.subject Κλάδεμα αμπέλου
dc.subject Integrated enology
dc.subject Winery wastes
dc.subject By-products
dc.subject Grape stalks
dc.subject Vine prunings
dc.subject Grape pomace
dc.subject Grape seed
dc.subject Yeast lees
dc.subject Ολοκληρωμένη οινολογία
dc.subject Οινοποιητικά απόβλητα
dc.subject Υποπροϊόντα
dc.subject Κοτσάνια σταφυλιών
dc.subject Κλαδέματα αμπέλου
dc.subject Σπόροι σταφυλιού
dc.subject Κατακάθια μαγιάς
dc.subject Στέμφυλα
dc.title Integrated enology en
heal.type journalArticle
heal.secondaryTitle utilization of winery wastes for the production of high added value products en
heal.classification Technology
heal.classification Chemical technology
heal.classification Τεχνολογία
heal.classification Χημική τεχνολογία
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85133147
heal.classificationURI http://skos.um.es/unescothes/C00565
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία
heal.classificationURI **N/A**-Χημική τεχνολογία
heal.language en
heal.access free
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών el
heal.publicationDate 2006
heal.bibliographicCitation Nerantzis, E.T. and Tataridis, P. (2006). Integrated enology: utilization of winery wastes for the production of high added value products. "e-Journal of Science & Technology". [Online] 1(3): 79-89. Available from: http://e-jst.teiath.gr/ en
heal.abstract Grape growing and wine making generate a number of wastes and by-products. These materials include vine prunings, grape stalks, grape pomace and grape seeds, yeast lees, tartrate, carbon dioxide and wastewater. Only a very small portion of these materials is used world wide. This article presents a number of value adding technologies for the valorization of those products en
heal.abstract Η παραγωγή σταφυλιών καθώς και η οινοποιητική διεργασία συνοδεύονται από ένα μεγάλο αριθμό υποπροϊόντων όπως είναι οι κληματίδες, τα στέμφυλα, οι βόστρυχες, τα γήγαρτα, το ίζημα των ζυμομυκήτων (οινολάσπες), η τρυγία, το διοξείδιο του άνθρακα, και το νερό καθαρισμού των δεξαμενών. Προς το παρόν ένα μικρό μέρος αυτών τυγχάνει αξιοποίησης από τα περισσότερα οινοποιεία. Αυτή η εργασία παρουσιάζει ένα αριθμό από τεχνολογίες που στοχεύουν στην αξιοποίηση αυτών των υποπροϊόντων. el
heal.publisher Νερατζής, Ηλίας el
heal.publisher Σιανούδης, Ιωάννης el
heal.journalName e-Journal of Science & Technology en
heal.journalName e-Περιοδικό Επιστήμης & Τεχνολογίας el
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες