Toggle navigation
ΤΕΙ Αθήνας
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
/
Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση
/
Πλοήγηση Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση ανά Συντελεστή
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Πλοήγηση Ακαδημαϊκή Έρευνα και Εκπαίδευση ανά Συντελεστή "Λάζος, Ευάγγελος Σ."
0-9
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ή εισάγετε τα πρώτα γράμματα:
Επιλογές ταξινόμησης
Ταξινόμηση ανά:
Σειρά:
Αποτελέσματα:
τίτλος
ημερομηνία υποβολής
ημερομηνία εκδοσης
Αύξουσα
Φθίνουσα
5
10
20
40
60
80
100
Osmotic dehydration of fruits
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Φαραντούρης, Νικόλαος Π.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Rheology of batter type doughs
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Σασλόγλου, Λάζαρος Δ.
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1996-09
Rheology of some specific purpose doughs
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Χατζησταύρου, Έλλη
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Sorption phenomena in some sugar and protein traditional Greek foods
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Φωτοπούλου, Μαρία
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
1994
Εκτίμηση αντιοξειδωτικής δράσης σε επεξεργασμένα φυτικά υποστρώματα
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μανέα-Κάργα, Ηλέκτρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Εκτίμηση αντιοξειδωτικής δράσης σε επεξεργασμένα φυτικά υποστρώματα
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Μανέα-Κάργα, Ηλέκτρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2014
Ρεολογία λεπτόρευστων ζυμαριών
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γαλάτη, Φλώρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Ρεολογία λεπτόρευστων ζυμαριών
Συγγραφέας/Δημιουργός:
Γαλάτη, Φλώρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2011
Eμφανίζονται τα τεκμήρια 1-8 από 8
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση Χρηστών
Πλοήγηση
Σε όλη την «Υπατία»
Κοινότητες & Συλλογές
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Συγγραφέας/Δημιουργός
Συντελεστής
Τίτλος
Θέμα
Τύπος Τεκμηρίου
Open Data
Σχετικά με την «Υπατία»
Πολιτικές Αποθετηρίου
Συχνές Ερωτήσεις
Βοήθεια
Επικοινωνία