dc.contributor.author | Τσιάκος, Γεώργιος | el |
dc.contributor.author | Ψυχάρης, Ανδρέας | el |
dc.date.accessioned | 2015-02-13T22:59:27Z | |
dc.date.available | 2015-02-13T22:59:27Z | |
dc.date.issued | 2015-02-14 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/6189 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Olive oil | |
dc.subject | Quality control | |
dc.subject | Check fraud | |
dc.subject | Ελαιόλαδο | |
dc.subject | Έλεγχος ποότητας | |
dc.subject | Έλεγχος νοθείας | |
dc.title | Έλεγχος ποιότητας και ασφάλειας ελαιολάδου | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Nutrition | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Διατροφή | |
heal.classificationURI | http://lod.nal.usda.gov/40859 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Nutrition | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Διατροφή | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85094619 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh00005852 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85022835 | |
heal.language | el | |
heal.access | campus | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.publicationDate | 2014 | |
heal.bibliographicCitation | Τσιάκος, Γ. και Ψυχάρης, Α. (2014). Έλεγχος ποιότητας και ασφάλειας ελαιολάδου. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. | el |
heal.abstract | Περίληψη:Στη παρούσα διπλωματική εργασία γίνεται μια προσπάθεια διερεύνησης και αναφοράς σε ό,τι σχετίζεται με την ποιότητα και την ασφάλεια του ελαιολάδου. Η εργασία περιλαμβάνει τρία κεφάλαια στα οποία γίνεται αναφορά στα κάτωθι: γενικά περί ελαιολάδου, έλεγχος ποιότητας ελαιολάδου (προσδιορισμός σταθερών και συστατικών, έλεγχος νοθείας) και τέλος στην ασφάλεια του ελαιολάδου. Στα παραπάνω κεφάλαια γίνεται περιγραφή των διαδικασιών που εφαρμόζονται για τις μεθόδους αυτές. Απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία ενός εγχειριδίου που θα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σ’ αυτούς που ασχολούνται με τον συγκεκριμένο κλάδο τροφίμων. | el |
heal.advisorName | Τσακνής, Ιωάννης | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.numberOfPages | 91 | |
heal.fullTextAvailability | false |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: