Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Πάνου, Αθανάσιος el
dc.date.accessioned 2015-02-14T12:27:06Z
dc.date.available 2015-02-14T12:27:06Z
dc.date.issued 2015-02-14
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/6235
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Quality control
dc.subject Sausages
dc.subject Improvements
dc.subject Έλεγχος ποιότητας
dc.subject Λουκάνικα
dc.subject Βελτιώσεις
dc.subject Μέτρηση pH
dc.title Παρασκευή νωπών παραδοσιακών χωριάτικων λουκάνικων και ποιοτικός έλεγχος el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Food technology
heal.classification Nutrition
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Διατροφή
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/40859
heal.classificationURI **N/A**-Nutrition
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Διατροφή
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh00005852
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85117737
heal.language el
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.publicationDate 2013
heal.bibliographicCitation Πάνου, Α. (2013). Παρασκευή νωπών παραδοσιακών χωριάτικων λουκάνικων και ποιοτικός έλεγχος. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.abstract Περίληψη:Αναλύονται τρείς συνταγές φρέσκου λουκάνικου με σκοπό τη προτυποποίηση της παραδοσιακής μεθόδου παρασκευής τους, καθώς και τη μελέτη των παραγόντων ποιότητας και διαφοροποίησης. Ταυτόχρονα ο αναγνώστης θα εξοικειωθεί με τη χημεία των υλών που χρησιμοποιήθηκαν καθώς και με τις χημικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα. Ξεκινώντας με τη ιστορία και τη ποικιλομορφία των προϊόντων, η εργασία συνεχίζει με την ανάλυση των μεθόδων διαπίστευσης της ποιότητας τους καθώς και των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν. Τα επόμενα κεφάλαια περιγράφουν με τη σειρά τους τις διαδικασίες παραγωγής, τα αποτελέσματα των μετρήσεων αλλά και την αξιολόγησή τους. Τελικά εξάγονται σαφή συμπεράσματα τα οποία επιτρέπουν τη καταγραφή βελτιώσεων που μπορούν να εφαρμοστούν στα τελικά προϊόντα. el
heal.advisorName Μάντης, Φώτιος el
heal.committeeMemberName Μάντης, Φώτιος el
heal.committeeMemberName Ραμαντάνης, Σπυρίδων el
heal.committeeMemberName Τριάντη, Μ. el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 60
heal.fullTextAvailability false


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: Παρασκευή νωπών παραδοσιακών ...
    Μέγεθος: 3.521Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word 2007

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες