dc.contributor.author | Κατσανέα, Χρυσούλα | el |
dc.date.accessioned | 2015-02-14T17:24:07Z | |
dc.date.available | 2015-02-14T17:24:07Z | |
dc.date.issued | 2015-02-14 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/6273 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Biological conservation | |
dc.subject | Lactic bacteria | |
dc.subject | Βιολογική συντήρηση | |
dc.subject | Γαλακτικά βακτήρια | |
dc.title | Εφαρμογή των γαλακτικών βακτηρίων στη συντήρηση των τροφίμων | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Nutrition | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Διατροφή | |
heal.classificationURI | http://lod.nal.usda.gov/40859 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Nutrition | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Διατροφή | |
heal.language | el | |
heal.access | campus | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.publicationDate | 2013 | |
heal.bibliographicCitation | Κατσανέα, Χ. (2013). Εφαρμογή των γαλακτικών βακτηρίων στη συντήρηση των τροφίμων. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. | el |
heal.advisorName | Σπηλιώτης, Βασίλειος | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.numberOfPages | 77 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: