Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Κατσανέα, Χρυσούλα el
dc.date.accessioned 2015-02-14T17:24:07Z
dc.date.available 2015-02-14T17:24:07Z
dc.date.issued 2015-02-14
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/6273
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Biological conservation
dc.subject Lactic bacteria
dc.subject Βιολογική συντήρηση
dc.subject Γαλακτικά βακτήρια
dc.title Εφαρμογή των γαλακτικών βακτηρίων στη συντήρηση των τροφίμων el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Food technology
heal.classification Nutrition
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Διατροφή
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/40859
heal.classificationURI **N/A**-Nutrition
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Διατροφή
heal.language el
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.publicationDate 2013
heal.bibliographicCitation Κατσανέα, Χ. (2013). Εφαρμογή των γαλακτικών βακτηρίων στη συντήρηση των τροφίμων. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.advisorName Σπηλιώτης, Βασίλειος el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 77
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΙΚΩΝ.doc
    Μέγεθος: 1.486Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες