Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Κολέσσια, Μαρία el
dc.date.accessioned 2015-02-15T15:40:29Z
dc.date.available 2015-02-15T15:40:29Z
dc.date.issued 2015-02-15
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/6318
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.title Εφαρμογές της ηλεκτροφόρησης και ανοσοανίχνευσης πρωτεϊνών στην ανάλυση τροφίμων el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Food technology
heal.classification Chemistry
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Χημεία
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/40859
heal.classificationURI http://data.seab.gr/concepts/c1dfd96eea8cc2b62785275bca38ac261256e278
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Χημεία
heal.language el
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.publicationDate 2011
heal.bibliographicCitation Κολέσσια, Μ. (2011). Εφαρμογές της ηλεκτροφόρησης και ανοσοανίχνευσης πρωτεϊνών στην ανάλυση τροφίμων. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.advisorName Κίζης, Δημοσθένης el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 106
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΚΟΛΕΣΣΙΑ - 1ο ΜΕΡΟΣ.pdf
    Μέγεθος: 247.8Kb
    Μορφότυπο: PDF
  • Όνομα: ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΚΟΛΕΣΣΙΑ - 2ο ΜΕΡΟΣ.pdf
    Μέγεθος: 1.679Mb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες