dc.contributor.author | Κολέσσια, Μαρία | el |
dc.date.accessioned | 2015-02-15T15:40:29Z | |
dc.date.available | 2015-02-15T15:40:29Z | |
dc.date.issued | 2015-02-15 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/6318 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.title | Εφαρμογές της ηλεκτροφόρησης και ανοσοανίχνευσης πρωτεϊνών στην ανάλυση τροφίμων | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Chemistry | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Χημεία | |
heal.classificationURI | http://lod.nal.usda.gov/40859 | |
heal.classificationURI | http://data.seab.gr/concepts/c1dfd96eea8cc2b62785275bca38ac261256e278 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Χημεία | |
heal.language | el | |
heal.access | campus | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.publicationDate | 2011 | |
heal.bibliographicCitation | Κολέσσια, Μ. (2011). Εφαρμογές της ηλεκτροφόρησης και ανοσοανίχνευσης πρωτεϊνών στην ανάλυση τροφίμων. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. | el |
heal.advisorName | Κίζης, Δημοσθένης | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.numberOfPages | 106 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: