Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Φεζόλλι, Μαρινέλα el
dc.contributor.author Σουλτανούδα, Σοφία el
dc.date.accessioned 2015-02-16T20:57:04Z
dc.date.available 2015-02-16T20:57:04Z
dc.date.issued 2015-02-16
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/6391
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Dietary food
dc.subject Epidemiology
dc.subject Διαιτητικά τρόφιμα
dc.subject Επιδημιολογία
dc.title Διαιτητικά τρόφιμα el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Food technology
heal.classification Nutrition
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Διατροφή
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/40859
heal.classificationURI **N/A**-Nutrition
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Διατροφή
heal.keywordURI http://skos.um.es/unescothes/C01403
heal.language el
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.bibliographicCitation Φεζόλλι, Μ. και Σουλτανούδα, Σ.(χ.χ.). Διαιτητικά τρόφιμα. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.advisorName Γκιωνάκης, Γεώργιος el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 73
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: ptyxiakh.doc
    Μέγεθος: 3.050Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες