dc.contributor.author | Καρακώστας, Νικόλαος | el |
dc.contributor.author | Σταυρουλάκης, Βασίλειος | el |
dc.date.accessioned | 2015-02-17T13:30:32Z | |
dc.date.available | 2015-02-17T13:30:32Z | |
dc.date.issued | 2015-02-17 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/6426 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Olive | |
dc.subject | Anthocyanins | |
dc.subject | Texture | |
dc.subject | Ελιά | |
dc.subject | Ανθοκυάνες | |
dc.subject | Υφή | |
dc.title | Υποκατάσταση NaCl από KCl σε βρώσιμες αλατισμένες ελιές σε συνδυασμό με παραδοσιακές μεθόδους εκπίκρανσης | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.secondaryTitle | Οργανοληπτικός έλεγχος, ανθοκυάνες, υφή και υγρασία | el |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Nutrition | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Διατροφή | |
heal.classificationURI | http://lod.nal.usda.gov/40859 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Nutrition | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Διατροφή | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85094612 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85005532 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2001008980 | |
heal.language | el | |
heal.access | campus | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.publicationDate | 2010 | |
heal.bibliographicCitation | Καρακώστας, Ν. και Σταυρουλάκης, Β . (2010). Υποκατάσταση NaCl από KCl σε βρώσιμες αλατισμένες ελιές σε συνδυασμό με παραδοσιακές μεθόδους εκπίκρανσης: Οργανοληπτικός έλεγχος, ανθοκυάνες, υφή και υγρασία . Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. | el |
heal.advisorName | Κατσογιάννος, Ευάγγελος | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.numberOfPages | 175 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: