dc.contributor.author | Γκίζη, Βερονίκη | el |
dc.contributor.author | Ζούμπου, Σωτηρία-Νικολέτα | el |
dc.date.accessioned | 2015-02-17T16:30:58Z | |
dc.date.available | 2015-02-17T16:30:58Z | |
dc.date.issued | 2015-02-17 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/6438 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Citrus fruit | |
dc.subject | Essential oils | |
dc.subject | Pharmaceutical use | |
dc.subject | Nutrition | |
dc.subject | Εσπεριδοειδή | |
dc.subject | Αιθέρια έλαια | |
dc.subject | Φαρμακευτική χρήση | |
dc.subject | Διατροφή | |
dc.title | Μελέτη των αιθέριων ελαίων επιλεγμένων υβριδίων του είδους Valencia | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.classification | Chemistry | |
heal.classification | Health | |
heal.classification | Χημεία | |
heal.classification | Υγεία | |
heal.classificationURI | http://data.seab.gr/concepts/c1dfd96eea8cc2b62785275bca38ac261256e278 | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh00006004 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Χημεία | |
heal.classificationURI | **N/A**-Υγεία | |
heal.keywordURI | http://zbw.eu/stw/descriptor/14119-5 | |
heal.keywordURI | http://skos.um.es/unesco6/230210 | |
heal.language | el | |
heal.access | campus | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.publicationDate | 2010-12 | |
heal.bibliographicCitation | Γκίζη, Β. και Ζούμπου, Σ.-Ν. (2010). Μελέτη των αιθέριων ελαίων επιλεγμένων υβριδίων του είδους Valencia. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. | el |
heal.advisorName | [χ.ό.] | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.numberOfPages | 120 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: