dc.contributor.author | Φραγκόπουλος, Παύλος | el |
dc.date.accessioned | 2015-02-19T15:38:38Z | |
dc.date.available | 2015-02-19T15:38:38Z | |
dc.date.issued | 2015-02-19 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/6540 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Food security | |
dc.subject | Contamination sources | |
dc.subject | Microbiological dangers | |
dc.subject | Ασφάλεια τροφίμων | |
dc.subject | Πηγές μόλυνσης | |
dc.subject | Μικροβιολογικοί κίνδυνοι | |
dc.title | Μικροβιολογία | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.secondaryTitle | η βάση ενός συστήματος HACCP κατά το ISO 22000:2005 | el |
heal.classification | Microbiology | |
heal.classification | Nutrition | |
heal.classification | Μικροβιολογία | |
heal.classification | Διατροφή | |
heal.classificationURI | http://skos.um.es/unescothes/C02502 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Nutrition | |
heal.classificationURI | **N/A**-Μικροβιολογία | |
heal.classificationURI | **N/A**-Διατροφή | |
heal.keywordURI | http://skos.um.es/unescothes/C01573 | |
heal.language | el | |
heal.access | campus | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.publicationDate | 2010 | |
heal.bibliographicCitation | Φραγκόπουλος, Π. (2010). Μικροβιολογία: η βάση ενός συστήματος HACCP κατά το ISO 22000:2005. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. | el |
heal.advisorName | Τυμπής, Δημήτριος | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.numberOfPages | 78 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: