Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Λυκούδης, Κάρολος el
dc.contributor.author Σπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος el
dc.date.accessioned 2015-02-19T21:06:40Z
dc.date.available 2015-02-19T21:06:40Z
dc.date.issued 2015-02-19
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/6559
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Water activity
dc.subject Permeability
dc.subject Sorption isotherms
dc.subject Ενεργότητα ύδατος
dc.subject Διαπερατότητα
dc.subject Ισόθερμοι ρόφησης
dc.title Θεωρητική και πειραματική εκτίμηση της διάρκειας ζωής συσκευασμένου τροφίμου ευαίσθητου σε πρόσληψη εργασίας el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Food technology
heal.classification Chemistry
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Χημεία
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/40859
heal.classificationURI http://data.seab.gr/concepts/c1dfd96eea8cc2b62785275bca38ac261256e278
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Χημεία
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/46150
heal.language el
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.publicationDate 2010
heal.bibliographicCitation Λυκούδης, Κ. και Σπηλιόπουλος, Κ. (2010). Θεωρητική και πειραματική εκτίμηση της διάρκειας ζωής συσκευασμένου τροφίμου ευαίσθητου σε πρόσληψη εργασίας Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.abstract Περίληψη: Η εργασία περιλαμβάνει δύο μέρη το θεωρητικό και το πειραματικό. Στην πρώτη ενότητα δίδεται ο ορισμός της ενεργότητας ύδατος και ο τρόπος υπολογισμού της στα τρόφιμα, καθώς και πώς τα επηρεάζει. Στην δεύτερη ενότητα παρουσιάζονται τα υλικά που χρησιμοποιούνται γενικώς στη συσκευασία αλλά και στο συγκεκριμένο πείραμα. Στην τρίτη ενότητα αναλύεται η διαπερατότητα των θερμοπλαστικών πολυμερών τόσο σε αέρια όσο και σε ατμούς. Στην τέταρτη ενότητα αναπτύσσεται το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε για την εκτίμηση της διάρκειας ζωής. Στην επόμενη ενότητα δίνεται η πειραματική διαδικασία που ακολουθήθηκε για τον πειραματικό προσδιορισμό της διάρκειας ζωής του τροφίμου. Στην τελευταία ενότητα δίνονται τα αποτελέσματα και γίνεται η σύγκριση μεταξύ θεωρητικών και πειραματικών αποτελεσμάτων. el
heal.advisorName Παπαδάκης, Σπυρίδων Ε. el
heal.committeeMemberName Ζόγκζας, Νικόλαος el
heal.committeeMemberName Κουλούρης, Σπυρίδων el
heal.committeeMemberName Παπαδάκης, Σπυρίδων Ε. el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 74
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: PTYXIAKH LYKOUDHS & SPHLIOPOUL ...
    Μέγεθος: 28.74Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word
  • Όνομα: PTYXIAKH LYKOUDHS & SPHLIOPOUL ...
    Μέγεθος: 4.786Mb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες