Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σαράντης, Ιωάννης el
dc.date.accessioned 2015-02-20T11:47:40Z
dc.date.available 2015-02-20T11:47:40Z
dc.date.issued 2015-02-20
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/6598
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Food quality
dc.subject Pork
dc.subject Stunning
dc.subject Ποιότητα τροφίμων
dc.subject Χοιρινό κρέας
dc.subject Αναισθητοποίηση
dc.title Μέθοδοι αναισθητοποίησης των χοίρων el
heal.type bachelorThesis
heal.secondaryTitle επίδραση στην ευζωΐα του κρέατος el
heal.classification Food technology
heal.classification Nutrition
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Διατροφή
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/40859
heal.classificationURI **N/A**-Nutrition
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Διατροφή
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/27606
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85105003
heal.language el
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.bibliographicCitation Σαράντης, Ι. (χ.χ). Μέθοδοι αναισθητοποίησης των χοίρων: επίδραση στην ευζωΐα του κρέατος. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.advisorName [χ.ό.] el
heal.committeeMemberName Μάντης, Φώτης el
heal.committeeMemberName Ραμαντάνης, Φ.Π. el
heal.committeeMemberName Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 53
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: Μέθοδοι Αναισθητοποίησης των ...
    Μέγεθος: 1.424Mb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες