dc.contributor.author | Σαράντης, Ιωάννης | el |
dc.date.accessioned | 2015-02-20T11:47:40Z | |
dc.date.available | 2015-02-20T11:47:40Z | |
dc.date.issued | 2015-02-20 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/6598 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Food quality | |
dc.subject | Pork | |
dc.subject | Stunning | |
dc.subject | Ποιότητα τροφίμων | |
dc.subject | Χοιρινό κρέας | |
dc.subject | Αναισθητοποίηση | |
dc.title | Μέθοδοι αναισθητοποίησης των χοίρων | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.secondaryTitle | επίδραση στην ευζωΐα του κρέατος | el |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Nutrition | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Διατροφή | |
heal.classificationURI | http://lod.nal.usda.gov/40859 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Nutrition | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Διατροφή | |
heal.keywordURI | http://lod.nal.usda.gov/27606 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85105003 | |
heal.language | el | |
heal.access | campus | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.bibliographicCitation | Σαράντης, Ι. (χ.χ). Μέθοδοι αναισθητοποίησης των χοίρων: επίδραση στην ευζωΐα του κρέατος. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. | el |
heal.advisorName | [χ.ό.] | el |
heal.committeeMemberName | Μάντης, Φώτης | el |
heal.committeeMemberName | Ραμαντάνης, Φ.Π. | el |
heal.committeeMemberName | Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.numberOfPages | 53 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: