dc.contributor.author | Αξαμπανοπούλου, Χριστιάννα | el |
dc.date.accessioned | 2015-02-20T12:43:29Z | |
dc.date.available | 2015-02-20T12:43:29Z | |
dc.date.issued | 2015-02-20 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/6608 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Food allergies | |
dc.subject | Immune mechanism | |
dc.subject | Allergens | |
dc.subject | Τροφικές αλλεργίες | |
dc.subject | Ανοσολογικός μηχανισμός | |
dc.subject | Αλλεργιογόνα | |
dc.title | Η επεξεργασία των τροφίμων στην τροποποίηση ικανότητας πρόκλησης τροφικής αλλεργίας | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Health | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Υγεία | |
heal.classificationURI | http://lod.nal.usda.gov/40859 | |
heal.classificationURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh00006004 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Υγεία | |
heal.keywordURI | http://lod.nal.usda.gov/6560 | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85003659 | |
heal.language | el | |
heal.access | campus | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.publicationDate | 2011 | |
heal.bibliographicCitation | Αξαμπανοπούλου, Χ. (2011). Η επεξεργασία των τροφίμων στην τροποποίηση ικανότητας πρόκλησης τροφικής αλλεργίας. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. | el |
heal.advisorName | Χούχουλα, Δήμητρα | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.numberOfPages | 94 | |
heal.fullTextAvailability | false |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: