Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Αξαμπανοπούλου, Χριστιάννα el
dc.date.accessioned 2015-02-20T12:43:29Z
dc.date.available 2015-02-20T12:43:29Z
dc.date.issued 2015-02-20
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/6608
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Food allergies
dc.subject Immune mechanism
dc.subject Allergens
dc.subject Τροφικές αλλεργίες
dc.subject Ανοσολογικός μηχανισμός
dc.subject Αλλεργιογόνα
dc.title Η επεξεργασία των τροφίμων στην τροποποίηση ικανότητας πρόκλησης τροφικής αλλεργίας el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Food technology
heal.classification Health
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Υγεία
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/40859
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh00006004
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Υγεία
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/6560
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85003659
heal.language el
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.publicationDate 2011
heal.bibliographicCitation Αξαμπανοπούλου, Χ. (2011). Η επεξεργασία των τροφίμων στην τροποποίηση ικανότητας πρόκλησης τροφικής αλλεργίας. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.advisorName Χούχουλα, Δήμητρα el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 94
heal.fullTextAvailability false


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΑΞΑΜΠΑΝΟΠ ...
    Μέγεθος: 398.0Kb
    Μορφότυπο: Microsoft Word 2007

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες