dc.contributor.author | Νικολάου, Παναγιώτα | el |
dc.date.accessioned | 2015-02-20T16:37:32Z | |
dc.date.available | 2015-02-20T16:37:32Z | |
dc.date.issued | 2015-02-20 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/6625 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Εncapsulation | |
dc.subject | Marketing | |
dc.subject | Food industry | |
dc.subject | Ενθυλάκωση | |
dc.subject | Μάρκετινγκ | |
dc.subject | Βιομηχανία τροφίμων | |
dc.title | Ενθυλάκωση τροφίμων | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.secondaryTitle | τεχνικές, εφαρμογές, τάσεις marketing | el |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Chemistry | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classification | Χημεία | |
heal.classificationURI | http://lod.nal.usda.gov/40859 | |
heal.classificationURI | http://data.seab.gr/concepts/c1dfd96eea8cc2b62785275bca38ac261256e278 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | **N/A**-Χημεία | |
heal.keywordURI | http://lod.nal.usda.gov/36947 | |
heal.language | el | |
heal.access | campus | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.publicationDate | 2011 | |
heal.bibliographicCitation | Νικολάου, Π. (2011). Ενθυλάκωση τροφίμων: τεχνικές, εφαρμογές, τάσεις marketing. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. | el |
heal.abstract | Περίληψη:Η ενθυλάκωση είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιείται ευρέως στη φαρμακευτική βιομηχανία. Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η χρήση της ενθυλάκωσης και στην τεχνολογία τροφίμων και συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται κυρίως για τη μεταφορά αρωματικών ενώσεων. Βέβαια, παρά την ευρεία χρήση της τεχνικής της ενθυλάκωσης ως μεθόδου μεταφοράς και προστασίας συστατικών, οι περισσότερες μελέτες αναφέρονται στην ενθυλάκωση μεμονωμένων συστατικών και όχι πολύπλοκων εκχυλισμάτων φυσικών προϊόντων πλουσίων σε συστατικά με υψηλή βιολογική αξία και δράση. Στην παρούσα ερευνητική πτυχιακή εργασία θα παρουσιαστούν οι τρόποι ενθυλάκωσης καθώς και οι εφαρμογές της στην βιομηχανία τροφίμων. Συγκεκριμένα, θα μελετηθούν μεμονομένα και αναλυτικά οι κυριότερες μέθοδοι επικάλυψης από το ξεκίνημα της ενθυλάλωσης στην Βιομηχανία τροφίμων εώς και τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Πέραν αυτών όμως, θα εξεταστούν και οι προοπτικές marketing για την ενθυλάκωση τροφίμων στην βιομηχανία και οι προοπτικές ανάπτυξης μιας ενθυλακωμένης μεθόδου σε μεγαλύτερες ή μικρότερες βιομηχανίες τροφίμων. Με την ολοκλήρωση, λοιπόν, της πτυχιακής αυτής, θα έχουν βγει σημαντικα πορίσματα για τον ρόλο της ενθυλάκωσης στα τρόφιμα και γενικότερα στην Βιομηχανία τροφίμων καθώς επίσης, και για τις πιθανότητες επιτυχίας της ενθυλάκωσης σε καινούριες αγορές. | el |
heal.advisorName | Κοντελές, Σπυρίδων | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.numberOfPages | 72 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: