Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Νικολάου, Παναγιώτα el
dc.date.accessioned 2015-02-20T16:37:32Z
dc.date.available 2015-02-20T16:37:32Z
dc.date.issued 2015-02-20
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/6625
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Εncapsulation
dc.subject Marketing
dc.subject Food industry
dc.subject Ενθυλάκωση
dc.subject Μάρκετινγκ
dc.subject Βιομηχανία τροφίμων
dc.title Ενθυλάκωση τροφίμων el
heal.type bachelorThesis
heal.secondaryTitle τεχνικές, εφαρμογές, τάσεις marketing el
heal.classification Food technology
heal.classification Chemistry
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Χημεία
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/40859
heal.classificationURI http://data.seab.gr/concepts/c1dfd96eea8cc2b62785275bca38ac261256e278
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Χημεία
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/36947
heal.language el
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.publicationDate 2011
heal.bibliographicCitation Νικολάου, Π. (2011). Ενθυλάκωση τροφίμων: τεχνικές, εφαρμογές, τάσεις marketing. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.abstract Περίληψη:Η ενθυλάκωση είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιείται ευρέως στη φαρμακευτική βιομηχανία. Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η χρήση της ενθυλάκωσης και στην τεχνολογία τροφίμων και συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται κυρίως για τη μεταφορά αρωματικών ενώσεων. Βέβαια, παρά την ευρεία χρήση της τεχνικής της ενθυλάκωσης ως μεθόδου μεταφοράς και προστασίας συστατικών, οι περισσότερες μελέτες αναφέρονται στην ενθυλάκωση μεμονωμένων συστατικών και όχι πολύπλοκων εκχυλισμάτων φυσικών προϊόντων πλουσίων σε συστατικά με υψηλή βιολογική αξία και δράση. Στην παρούσα ερευνητική πτυχιακή εργασία θα παρουσιαστούν οι τρόποι ενθυλάκωσης καθώς και οι εφαρμογές της στην βιομηχανία τροφίμων. Συγκεκριμένα, θα μελετηθούν μεμονομένα και αναλυτικά οι κυριότερες μέθοδοι επικάλυψης από το ξεκίνημα της ενθυλάλωσης στην Βιομηχανία τροφίμων εώς και τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Πέραν αυτών όμως, θα εξεταστούν και οι προοπτικές marketing για την ενθυλάκωση τροφίμων στην βιομηχανία και οι προοπτικές ανάπτυξης μιας ενθυλακωμένης μεθόδου σε μεγαλύτερες ή μικρότερες βιομηχανίες τροφίμων. Με την ολοκλήρωση, λοιπόν, της πτυχιακής αυτής, θα έχουν βγει σημαντικα πορίσματα για τον ρόλο της ενθυλάκωσης στα τρόφιμα και γενικότερα στην Βιομηχανία τροφίμων καθώς επίσης, και για τις πιθανότητες επιτυχίας της ενθυλάκωσης σε καινούριες αγορές. el
heal.advisorName Κοντελές, Σπυρίδων el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 72
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: Ενθυλάκωση (Νικολάου - ΣΤΕΤΡΟΔ).pdf
    Μέγεθος: 2.716Mb
    Μορφότυπο: PDF

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες