Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Τρικάτσουλας, Παναγιώτης el
dc.date.accessioned 2015-02-20T16:45:38Z
dc.date.available 2015-02-20T16:45:38Z
dc.date.issued 2015-02-20
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/6626
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Food security
dc.subject Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
dc.subject Catering
dc.subject Potentially hazardous foods
dc.subject Ασφάλεια τροφίμων
dc.subject Ανάλυση Κινδύνου Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου
dc.subject Μαζική εστίαση
dc.subject Δυνητικά Επικίνδυνα Τρόφιμα
dc.title Αρχές και πρακτική εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας σε κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε εταιρείες μαζικής εστίασης ( catering ) el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Food technology
heal.classification Nutrition
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Διατροφή
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/40859
heal.classificationURI **N/A**-Nutrition
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Διατροφή
heal.keywordURI http://zbw.eu/stw/descriptor/13428-4
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2001009897
heal.keywordURI http://zbw.eu/stw/descriptor/18560-0
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/420
heal.language el
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.publicationDate 2011
heal.bibliographicCitation Τρικάτσουλας, Π. (2011). Αρχές και πρακτική εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας σε κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε εταιρείες μαζικής εστίασης ( catering ) . Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.advisorName Λαμπρόπουλος, Αθανάσιος el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 106
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: HACCP22-02-2011Ν2.doc
    Μέγεθος: 672Kb
    Μορφότυπο: Microsoft Word

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες