Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Γαλάτη, Φλώρα el
dc.date.accessioned 2015-02-20T17:30:42Z
dc.date.available 2015-02-20T17:30:42Z
dc.date.issued 2015-02-20
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/6629
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Pastry
dc.subject Chemical composition
dc.subject Rheological measurement
dc.subject Ζυμάρια
dc.subject Χημική σύσταση
dc.subject Ρεολογικές μετρήσεις
dc.title Ρεολογία λεπτόρευστων ζυμαριών el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Food technology
heal.classification Nutrition
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classification Διατροφή
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/40859
heal.classificationURI **N/A**-Nutrition
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI **N/A**-Διατροφή
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/childrensSubjects/sj96006013
heal.language el
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.publicationDate 2011
heal.bibliographicCitation Γαλάτη, Φ. (2011). Ρεολογία λεπτόρευστων ζυμαριών. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.advisorName Λάζος, Ευάγγελος Σ. el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων. Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 105
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: EΞΩΦΥΛΛΟ.doc
    Μέγεθος: 77.5Kb
    Μορφότυπο: Microsoft Word
  • Όνομα: ΠΤΥΧΙΑΚΗ.doc
    Μέγεθος: 6.461Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες