Show simple item record

dc.contributor.author Σπαής, Γεώργιος Σ. el
dc.date.accessioned 2015-04-04T19:13:17Z
dc.date.available 2015-04-04T19:13:17Z
dc.date.issued 2015-04-04
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/8227
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.source http://www.papazisi.gr el
dc.subject Food quality
dc.subject Preference
dc.subject Theoretical Framework
dc.subject Ποιότητα φαγητού
dc.subject Προτίμηση
dc.subject Θεωρητικό πλαίσιο
dc.title Υπάρχει ανάγκη δημιουργίας ενός θεωρητικού πλαισίου για την ερμηνεία των προτιμήσεων για την ποιότητα του γρήγορου φαγητού el
heal.type journalArticle
heal.classification Administration
heal.classification Food technology
heal.classification Διοίκηση και οργάνωση
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2002007910
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/40859
heal.classificationURI **N/A**-Διοίκηση και οργάνωση
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/27606
heal.identifier.secondary 1790-1634
heal.language el
heal.language en
heal.access campus
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Κατεύθυνση Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας el
heal.publicationDate 2005
heal.bibliographicCitation Σπαής, Γ.Σ. (2005). Υπάρχει ανάγκη δημιουργίας ενός θεωρητικού πλαισίου για την ερμηνεία των προτιμήσεων για την ποιότητα του γρήγορου φαγητού. Διοίκηση και Οικονομία. 2. p. 171-188. el
heal.abstract Περίληψη:Η ατομική ή οικογενειακή επιλογή φαγητού επηρεάζεται από ένα μεγάλο εύρος παραγόντων, στο οποίο περιλαμβάνονται οι τιμές των προϊόντων διατροφής, το ύψος των εισοδημάτων των καταναλωτών, οι γευστικές τους προτιμήσεις, οι κοινωνικές τους συμπεριφορές, η επιθυμία για την κατανάλωση προϊόντων ποιότητας κλπ.. Οι διατροφικές επιλογές είναι ταυτόχρονα προσωπικές (ατομική άποψη περί γεύσεων) αλλά και ένας παράγοντας κοινωνικής συμπεριφοράς. Βασικός σκοπός της παρούσας πιλοτικής μελέτης είναι να διερευνήσουμε την ανάγκη για τη δημιουργία ενός θεωρητικού πλαισίου για την ερμηνεία των καταναλωτικών προτιμήσεων για την ποιότητα του γρήγορου φαγητού. Πρόθεσή μας είναι να διερευνήσουμε καταναλωτικές αντιλήψεις με βάση δημογραφικές και ψυχογραφικές παραμέτρους, προκειμένου να σταθμίσουμε την αξία δημιουργίας ενός αυτοδύναμου θεωρητικού πλαισίου, που θα συμβάλλει στην ερμηνεία των προτιμήσεων των καταναλωτών για την ποιότητα γρήγορου φαγητού. el
heal.abstract Abstract: The major objective of this pilot study is to test the need of constructing a theoretic framework in order to understand consumers' preferences for fast food quality. Our intention is to measure fast food consumers' perceptions based on demographical and psychographical criteria. en
heal.publisher Εκδόσεις Παπαζήση el
heal.publisher Περικλής Ν. Λύτρας el
heal.journalName Διοίκηση και Οικονομία el
heal.journalName Management and Economics en
heal.journalType peer-reviewed
heal.fullTextAvailability true


Files in this item

  • Name: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΌΣ ...
    Size: 282.3Kb
    Format: PDF

The following license files are associated with this item:

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Except where otherwise noted, this item's license is described as Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες