| dc.contributor.author | Πιστεύου, Χρυσούλα | el |
| dc.contributor.author | Πιστεύου, Κωνσταντίνα | el |
| dc.date.accessioned | 2014-06-07T15:49:35Z | |
| dc.date.available | 2014-06-07T15:49:35Z | |
| dc.date.issued | 2014-06-07 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/1039 | |
| dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
| dc.source | http://www.ft.teiath.gr/2tmhmagr.html | en |
| dc.title | Μεταβολή βάρους φέτας και pH άλμης μετά από αυξομειώσεις της θερμοκρασίας συντήρησης | el |
| heal.type | bachelorThesis | |
| heal.language | el | |
| heal.access | free | |
| heal.recordProvider | Τ.Ε.Ι. Αθήνας,Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής,Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
| heal.publicationDate | 2008 | |
| heal.advisorName | Κεχαγιάς, Χρήστος | el |
| heal.committeeMemberName | Κεχαγιάς, Χρήστος | el |
| heal.committeeMemberName | Ζόγκζας, Νικόλαος | el |
| heal.committeeMemberName | Κουλούρης, Σπυρίδων | el |
| heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής,Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
| heal.academicPublisherID | teiath | |
| heal.numberOfPages | 53 | |
| heal.fullTextAvailability | false | |
| heal.dateCreated | 2008 |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: