dc.contributor.author | Βοϊβόντας, Λάμπρος | el |
dc.contributor.author | Γούργαρης, Θεόδωρος | el |
dc.date.accessioned | 2015-05-16T10:48:15Z | |
dc.date.available | 2015-05-16T10:48:15Z | |
dc.date.issued | 2015-05-16 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11400/10512 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Olive oil | |
dc.subject | Nutritive value | |
dc.subject | Biological value | |
dc.subject | Ελαιόδαδο | |
dc.subject | Διατροφική αξία | |
dc.subject | Βιολογική αξία | |
dc.title | Βιολογική και διατροφική αξία του ελαιόλαδου | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.classification | Nutrition | |
heal.classification | Food technology | |
heal.classification | Διατροφή | |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.classificationURI | http://zbw.eu/stw/descriptor/10495-4 | |
heal.classificationURI | http://lod.nal.usda.gov/40859 | |
heal.classificationURI | **N/A**-Διατροφή | |
heal.classificationURI | **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων | |
heal.keywordURI | http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85094619 | |
heal.keywordURI | http://lod.nal.usda.gov/10486 | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας.Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής.Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.publicationDate | 2009 | |
heal.bibliographicCitation | Βοϊβόντας, Λ. και Γούργαρης, Θ. (2009). Βιολογική και διατροφική αξία του ελαιόλαδου. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. | el |
heal.advisorName | Τυμπής, Δημήτριος | el |
heal.committeeMemberName | [χ.ό.] | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής.Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. | el |
heal.academicPublisherID | teiath | |
heal.numberOfPages | 108 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: