Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Βοϊβόντας, Λάμπρος el
dc.contributor.author Γούργαρης, Θεόδωρος el
dc.date.accessioned 2015-05-16T10:48:15Z
dc.date.available 2015-05-16T10:48:15Z
dc.date.issued 2015-05-16
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11400/10512
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject Olive oil
dc.subject Nutritive value
dc.subject Biological value
dc.subject Ελαιόδαδο
dc.subject Διατροφική αξία
dc.subject Βιολογική αξία
dc.title Βιολογική και διατροφική αξία του ελαιόλαδου el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Nutrition
heal.classification Food technology
heal.classification Διατροφή
heal.classification Τεχνολογία τροφίμων
heal.classificationURI http://zbw.eu/stw/descriptor/10495-4
heal.classificationURI http://lod.nal.usda.gov/40859
heal.classificationURI **N/A**-Διατροφή
heal.classificationURI **N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
heal.keywordURI http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85094619
heal.keywordURI http://lod.nal.usda.gov/10486
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας.Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής.Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.publicationDate 2009
heal.bibliographicCitation Βοϊβόντας, Λ. και Γούργαρης, Θ. (2009). Βιολογική και διατροφική αξία του ελαιόλαδου. Πτυχιακή. Αθήνα. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. el
heal.advisorName Τυμπής, Δημήτριος el
heal.committeeMemberName [χ.ό.] el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής.Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. el
heal.academicPublisherID teiath
heal.numberOfPages 108
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

  • Όνομα: voivodas.doc
    Μέγεθος: 3.701Mb
    Μορφότυπο: Microsoft Word

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφεται ως Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες